Hans M Sutermeister

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hans M Sutermeister
Hans Martin Sutermeister.jpg
Lair {{{birth_date}}}
Pagawéan Penulis, dokter
Kabangsan Swiss
Literary movement Neopositivisme
Pangaruh marang Frank Arnau, Lichtenberg
Tapak asma Autograph of Hans Martin Sutermeister.JPG

Hans M Sutermeister (lair ing Schlossrued, 29 September 1907 – tilar donya ing Basel, 5 Mei 1977 kanthi umur69 taun) yaiku sastrawan dhokter Swiss.

Karya[sunting | sunting sumber]

  • Zwischen zwei Welten (prosa)
  • Über die Wandlungen in der Auffassung des Krankheitsgeschehens (sejarah)
  • Schiller als Arzt (sejarah)
  • Summa Iniuria (politik)
  • Grundbegriffe der Psychologie von heute (kedhokteran)

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Hans M Sutermeister ing Wikimedia Commons.