Grand Casablanca

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Grand Casablanca yakuwi siji saka nembelas region ing Maroko kanthi pedunung kang paling akèh ing Maroko. Dunungé ana ing lor-kuloné Maroko. Jembar wewengkon 1.615 km² kanthi pedunung cacahé 3.631.061 jiwa (sensus 2004). Ibu kuthané yakuwi Casablanca.

Region iki wewatesan karo region Rabat-Salé-Zemmour-Zaer ing sisih lor, region Doukkala-Abda ing kidul, region Chaouia-Ouardigha ing sisih wétanlan Samudra Atlantik ing sisih kulon.

Gubernur Grand Casablanca yakuwi Mohammed Kabbaj.

Region ing Maroko Flag of Morocco.svg
Chaouia-OuardighaDoukkala-AbdaFès-BoulemaneGharb-Chrarda-Béni HssenGrand CasablancaGuelmim-Es Semara*Laâyoune-Boujdour-Sakia El HamraMarrakech-Tensift-El HaouzMeknès-TafilaletOrientalOued Ed-Dahab-LagouiraRabat-Salé-Zemmour-ZaerSouss-Massa-DraâTadla-AzilalTangier-TétouanTaza-Al Hoceima-Taounate
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grand_Casablanca&oldid=813553"