Tangier-Tétouan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Tangier-Tétouan ing Maroko

Tangier-Tétouan kuwi sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 11.570 km² lan populasi 2.470.372 jiwa (2004). Ibu kuthané yakuwi Tétouan. Region iki wewatesan karo Laut Tengah lan Spanyol ing sisih wétan, lan karo Samudra Atlantik ing sisih kulon.


Region ing Maroko Flag of Morocco.svg
Chaouia-OuardighaDoukkala-AbdaFès-BoulemaneGharb-Chrarda-Béni HssenGrand CasablancaGuelmim-Es Semara*Laâyoune-Boujdour-Sakia El HamraMarrakech-Tensift-El HaouzMeknès-TafilaletOrientalOued Ed-Dahab-LagouiraRabat-Salé-Zemmour-ZaerSouss-Massa-DraâTadla-AzilalTangier-TétouanTaza-Al Hoceima-Taounate
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tangier-Tétouan&oldid=813568"