Tadla-Azilal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Region Tadla-Azilal ing Maroko

Tadla-Azilal kuwi sawijining region ing Maroko kang nduwèni wewengkon jembaré 17.125 km² lan populasi 1.450.519 jiwa (2004). Ibu kuthané yakuwi Beni-Mellal.


Region ing Maroko Flag of Morocco.svg
Chaouia-OuardighaDoukkala-AbdaFès-BoulemaneGharb-Chrarda-Béni HssenGrand CasablancaGuelmim-Es Semara*Laâyoune-Boujdour-Sakia El HamraMarrakech-Tensift-El HaouzMeknès-TafilaletOrientalOued Ed-Dahab-LagouiraRabat-Salé-Zemmour-ZaerSouss-Massa-DraâTadla-AzilalTangier-TétouanTaza-Al Hoceima-Taounate
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tadla-Azilal&oldid=813566"