Golda Meir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Golda Meir (1964)

Golda Meir, lair kanthi jeneng Golda Mabovitz, 3 Mei 1898 - 8 Desember 1978), dikenal minangka Golda Meyerson wiwit taun 1917-1956, yakuwi sawijining pendhiri negara Israel.

Meir, mengku jabatan minangka Menteri Tenaga Kerja, Menteri Luar Negeri, lan sakbanjuré dai Perdhana Menteri Israel kang kapapat saka 17 Maret 1969 nganti 3 Juni 1974. Miturut BBC, Golda Meir dianggep Wanita Wesi utawa Iron Lady ing Politik Israel mataun taun sakdurungé gelaré kanggo njuluki Margaret Thatcher.

Uga Pirsani[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Artikel[sunting | sunting sumber]

Biografi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Profil[sunting | sunting sumber]

Biografi[sunting | sunting sumber]

Dokumen[sunting | sunting sumber]

Liyané[sunting | sunting sumber]


Didhisiki déning:
Yigal Allon - sementawis
Perdana Menteri Israel
17 Maret1969 - 3 Juni1974
Diganti déning:
Yitzak Rabin
Didhisiki déning:
Yigal Allon - sementawis
Ketua Partai Buruh
1969 - 1974
Diganti déning:
Yitzhak Rabin

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Golda_Meir&oldid=881414"