BBC News

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
BBC News
BBC News.png
Tipe Televisi, Radio, Broadband lan Satelit
Negara Cithakan:Bendera united kingdom
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Diluncurkan 14 November 1922
Pemilik BBC
Tokoh penting Helen Boaden, Direktur
Wilayah lisensi London
Washington DC
Wilayah siaran Internasional
Situs web www.bbcnews.com

BBC News and Current Affairs iku divisi warta ing BBC. BBC News minangka divisi panyiaran warta paling gedhé ing saindhenging donya. Kompetitor utama BBC News ya iku Sky News, Al Jazeera lan Independent Television News ( ITN ).

BBC News uga dadi salah siji sumber warta internasional saliyané AP lan Reuters lan BBC News masok warta kanggo BBC News Channel, BBC One lan BBC World News

Program Televisi[sunting | sunting sumber]

BBC One (Nasional)[sunting | sunting sumber]

Sarta warta lokal saka Britania Raya.

BBC Two[sunting | sunting sumber]

BBC Three[sunting | sunting sumber]

BBC Four[sunting | sunting sumber]

BBC News Channel[sunting | sunting sumber]

Kabèh acara ing BBC News Channel diprodhuksi déning BBC News

BBC World News[sunting | sunting sumber]

Kabèh acara warta ing BBC World News diprodhuksi déning BBC News

CBBC (Saluran Anak)[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=BBC_News&oldid=832266"