Gianluca Vialli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gianluca Vialli
Informasi pribadi
Tanggal lair 9 Juli 1964 (umur 49)
Papan lair Cremona, Italia
Posisi pamain Striker
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1980–1984
1984–1992
1992–1996
1996–1999
Cremonese
Sampdoria
Juventus
Chelsea
Total
0105 (23)
0223 (85)
0102 (38)
0058 (21)
0488 (167)
Tim nasional
1985–1992 Italia 0059 (16)
Manajer tim
1998–2000
2001–2002
Chelsea
Watford
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Gianluca Vialli (lair 9 Juli 1964; umur 49 taun) yaiku salah siji mantan pemain bal-balan saka negara Italia.[1] Dheweke main ana ing klub Cremonese, Sampdoria, Juventus, lan Chelsea.[1]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gianluca_Vialli&oldid=833615"