Gendéra Finlandia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Finlandia
Flag of Finland.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Finlandia
Sesebutan Siniristilippu
Proporsi 11:18
Dianggo wiwit 1918
Desain Salib Nordik
Dianggo Gendéra lan lambang sipil 100100
Penggango Nasional

Gendéra Finlandia (Siniristilippu - Gendéra Salib Biru) dijupuk ing taun 1918. Gendéra awujud lan ndhuweni motif palang Skandinavia biru kanthi latar mburiputih. Werna biru ngelambangake mega lan werna putih ngelambangake salju saha ing wayah bengi putih ing mangsa ketiga ing Finlandia.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Gendéra Finlandia ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Finlandia&oldid=831340"