Gela

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Gela
Negara Flag of Italia Italia
Region Sicily
Provinsi Caltanissetta (CL)
Walikutha Rosario Crocetta (wiwit 8 April, 2003)
Area 276 km² (107 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 37°04′N, 14°15′E
Gentilic Gelesi
Kodhe Telepon 0933
Kodhe Pos 93012
Frazioni Macchitella, Manfria
Patron St. Maria dell'Alemanna
 - Day 8 September
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Gela in Italy
Website: www.comune.gela.cl.it

Gela kuwi sawijining kutha ing Provinsi Caltanissetta, Sisilia, negara Italia kanthi pedunung cacahé 77,261 jiwa.

Komunitas tangga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gela&oldid=813330"