Gavrilo Princip

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gavrillo Princip.

Gavrilo Princip (Гаврило Принцип) (25 Juli 189428 April 1918) iku sawijininng teroris Serbia sing nyédani pangéran Franz Ferdinand saka Austria-Hongaria ing Sarajevo taun 1914. Dhèwèké pancetus Perang Donya I.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gavrilo_Princip&oldid=804805"