Dia Mirza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dia Mirza

Dia Mirza at Navy Queen Beauty Contest
Lair 9 Desember 1981 (umur 33)
Hyderabad, Andhra Pradesh, India
Pakaryan Actress, model
Garwa None
Tiyang sepuh Frank Handrich
Deepa Mirza

Dia Mirza Handrich (दिया मिर्ज़ा,Basa Urdu: دیا میرزا) jeneng undhang-undhangané Dee lan kondhng ning masarakat karo jeneng Dia Mirza, (Lair ning tanggal 9 Desember taun 1981) dheweké model saka Indiauga dadi aktris ning dunya film Bollywood, dheweké uga ddai pamenang kaping loro ajang Femina Miss India.


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dia_Mirza&oldid=831647"