Citra Kirana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Citra Kirana
Lair 23 April 1994 (umur 19)
Flag of Indonesia.svg Bogor, Indonesia
Pagawéyan aktris
Taun aktif 2009 - saiki
Garwa Andrew Andika

Citra Kirana (lair ing Bogor, Indonesia, 23 April 1994; umur 19 taun). Citra Kirana iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Nalika sepisanan main film, Citra Kirana akting ing film FTV Janji Cinta. Saliyané iku Citra Kirana uga main ing sinetron Nikita.

Citra Kirana miwiti karir kanthi dadi finalis ing pamilihan GADIS Sampul nalika taun 2007. Citra Kirana tau main dadi Atika ing sinetron Safa dan Marwah. Jeneng Citra Kirana iku misuwur sawisé main dadi tokoh Vina.[1] Vina iku bocah wadon kang ayu kang diperkosa Ronal kang diperanke karo Boy Hamzah ing sinetron Ketika Cinta Bertasbih Spesial Ramadan.[1] Nalia sasi pasa, Citra Kirana uga kerep main sinetron ing RCTI.[1] Sinetron liyane kang dibintangi Citra Kirana yaiku sinetron 'Janji Cinta' bareng karo Raffi Ahmad, 'Safa dan Marwah' bareng karo Nikita Willy, Risty Tagor, Rionaldo Stockhorst lan Riza Shahab lan uga sinetron 'Nikita' bareng karo Nikita Willy lan Dude Harlino.[1]

FTV[sunting | sunting sumber]

  • Janji Cinta
  • Tarzan Masuk Kota
  • Catatan Mas Boy

Sinetron[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id)infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 4 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Citra_Kirana&oldid=852275"