Cincinnati

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cicinnati

Cincinnati yaiku jeneng kota ing Amerika Serikat. Panggone ing bagian tengah. Ing negara bagian Ohio, Amerika Serikat. Ing taun 2005, kota iki nduweni jumlah penduduk akehe 308.728 jiwa. Ing daerah metropolitan nduweni jumlah 2.113.011 jiwa.

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Cincinnati ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cincinnati&oldid=835740"