Beyond

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Beyond

Beyond inggih punika salah satunggaling grup musik asal Hong Kong kanthi aliran musik rock, dipundirikaken nalika taun 1983.[1] Umumipun grup punika mbketakaken lagu kanthi basa kanton. Anggota awal saking grup punika inggih Wong Ka Kui (vokalis), Yip Sai Wing (vokalis, drum), Lee Wing Chiu (bass), lan William Tang (Gitar).[2] Rayi saking Wong Ka Keung (vokalis, bass) kagabung nalika taun 1984, lajeng Paul Wong Koon Chung (vokalis, gitar) kagabung nalika taun 1985. Sapèrangan anggota ingkang namung kagabung kanthi wekdal ingkang cekak inggih punika Owen Kwan, Chan Se On, lan Lau Chi Yuen. Lau Chi Yuen nilaraken band nalika taun 1988 saperlu nglajengaken studi dhateng Amerika Serikat. Band inti saking grup punika inggih Wong Ka Kui, Yip Sai Wing, Wong ka Keung, lan Wong Koon Chung. Nalika taun 1993, Wong Ka Kui ngalami kacilakan ingkang damel cidera wonten ing bagèyan mustakanipun sasampuning dhawah saking pentas ingkang risak wonten ing salah satunggaling acara wonten ing Jepang, Wong Ka Kui lajeng ngalami koma lan séda 1 minggu candhakipun, piyambakipun nembé umur 31 taun nalika tilar donya. Grup Beyond lajeng wiwit mandhap popularitasipun lan ngawontenaken konser ingkang pungkasanipun nalika tanggal 1 Februari 2005 wonten ing Singapura, sasampuning punika, band punika lajenng dipunbubaraken lan sami nindakaken solo karier.[3]

Album lagu[sunting | sunting sumber]

  • Goodbye Ideals (再見理想)
  • Forever Waiting (永遠等待) (1987)
  • New World (新天地) (1987)
  • The Arabian Dancing Girl (亞拉伯跳舞女郎) (1987)
  • The Lonely Kiss (孤單一吻) (1987)
  • Modern Stage (現代舞台) (1987)
  • Yesterday's Footprints (舊日的足跡) (1988)
  • Secret Police (秘密警察) (1988)
  • Beyond IV (1989)
  • The Real Testament (真的見証) (1989)
  • If Heaven Have Feelings (天若有情) (1990)
  • The Grand Earth (Mandarin) (大地 [國]) (1990)
  • Victorious Against Personal Demons (戰勝心魔) (1990
  • Party of Fate (命運派對) (1990)
  • Glorious Years (Mandarin) (光輝歲月[國]) (1991
  • Hesitant (猶豫) (1991)
  • Continue The Revolution (繼續革命) (1992)
  • Beyond Belief (Mandarin) (信念 [國]) (1992)
  • Rock and Roll (樂與怒) (1993)
  • 2nd Floor Back Suite (二樓後座) (1994)
  • Sound (1995)
  • Beyond Splendid (Beyond 得精彩) (1996)
  • Please Let Go of Your Hands (請將手放開) (1997)
  • Surprise (驚喜) (1997)
  • Until You Arrive (不見不散) (1998)
  • ACTION EP (1998)
  • Goodtime (1999)
  • Together EP (2003)
  • Beyond 20th Anniversary 2003 Live (2003)
  • Beyond: The Ultimate Story (2004)
  • Beyond The Story Live 2005 (2005)
  • Beyond No.1 Compilation (2006)

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beyond&oldid=843182"