Bestru

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bestru
wit bestru
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Cucurbitales
kulawarga: Cucurbitaceae
Subkulawarga: Cucurbitoideae
Suku: Benincaseae
Subsuku: Luffinae
Genus: Luffa
Mill.
Spesies
  • Luffa aegyptiaca

Bestru, Belustru (Luffa aegyptica, suku labu-labuan utawa Cucurbitaceae), sijining pala gumantung kang wis arang ditandur dening petani. Biasane tanduran iki mung ditandur kanggo selingan, ono ing tegalan utawa pomahan. Bestru isih sedulur sedhak tanduran oyong (Luffa acutangula), bedane bestru ora duwe lingir ing wohe.

Woh bestru
Woh bestru kang wis garing

Cithakan:Tumbuhan-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bestru&oldid=863117"