Bamir Topi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bamir Topi
Bamir Topi

Mangsa jabatan
24 Juli 2007 – 24 Juli 2012
Pejabat sadurungé Alfred Moisiu
Pengganti Bujar Nishani

Lair 24 April 1957 (umur 56)
Tirana, Albania
Kabangsan Albania
Partai pulitik Ora ana (mundur saka Partai Demokrat nalika dadi Présidhèn)
Pasangan Teuta Topi
Profèsi Biologist

Bamir Myrteza Topi (lair 24 April 1957 ing Tirana[1]) iku Présidhèn Republik Albania sing mengku jabatan wiwit tanggal 24 Juli 2007.


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Alfred Moisiu
Présidhèn Albania
24 Juli 2007–Sekarang
Diganti déning:
Sedang Menjabat


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bamir_Topi&oldid=821082"