Almazán

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Almazán, Spanyol
Negara Spanyol
Kommunitas Otonom Castile lan León
Provinsi Soria
Kuthamadya Almazán
Wewengkon
 • Total 165 km2 (64 sq mi)
Populasi (2004)
 • Total 5.755
 • Kapadhetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)


Almazán

Almazán kuwi sawijining kuthamadya (municipality) dumunung ing provinsi Soria, Castile lan León, Spanyol. Miturut sènsus pedunung taun 2004 Badan Statistik Nasional Spanyol (INE), kotamadya iki ndarbèni pedunung 5,755 jiwa.

Cithakan:Kuthamadya ing Soria, Spanyol


Koordinat: 41°29′N 2°32′W / 41.483°N 2.533°W / 41.483; -2.533

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Almazán&oldid=812925"