Al Capone

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Al Capone.

Alphonse Gabriel Capone (lair ing New York City, 17 Januari 1899 – tilar donya ing Miami Beach, 25 Januari 1947 kanthi umur48 taun), sacara populèr dipuntepangi minangka Al Capone utawi Scarface, punika satunggiling Gangster Amérika Sarékat ingkang mimpin sindikat kriminal ingkang dhèdhikasinpun panyeludupan lan minuman keras lan aktivitas ilégal sanèsipun salaminipun Éra Palarangan taun 1920-an lan 1930-an.


Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Johnny Torrio
Bos Chicago Outfit
1925–1932
Diganti déning:
Frank Nitti

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Al_Capone&oldid=880045"