ATM

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

kanggo istilah ATM jroning teknologi jaringan, pirsani Asynchronous Transfer Mode

ATM jinis Diebold 1063ix kanthi modem dial-up

ATM (Automatic teller machine utawa automated teller machine; ing Indonesia uga kadang disebut anjungan tunai mandiri) iku sawijining alat elektronik sing ngidinaké nasabah bank njupuk utawa transfer dhuwit lan ngecèk rèkening tabungan tanpa perlu dilayani déning "teller" manungsa. Akèh ATM uga bisa kanggo nyimpen dhuwit utawa cèk, transfer dhuwit utawa malah tuku prangko.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab ATM ing Wikimedia Commons.

Umum[sunting | sunting sumber]

Sawetara produsèn ATM[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ATM&oldid=815767"