18 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2014 18 Februari punika, dinten ingkang kaping 49 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 18 Februari 2010 miturut Kalèndher Jawi dhawah dinten Kemis Pahing, 4 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M) Windu Kuntara Lambang Windu Kulawu Tahun Dal Lambang Tahun Sukra Mangkara (Urang) Kumarané rupa Mina Wranggas. Paarasan Lakuning Bumi Pancasuda Lebu Katiyub Angin Kamarokam Mantri Sinaroja Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon) Watak Dinten Dinten Rahayu (Tumuruning Segawon Ajag), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari Wuku Dhukut Lintang Sada Padangon Dadi Padéwan Rudra Dina Respati (Kamis) Paringkelan Wurukung Pasaran Pahing Lambang Dinten Kucing. [1]

Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
17 Februari18 Februari19 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Februari&oldid=803876"