Zübeyde Hanım

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Makbule, Zübeyde Hanım lan putrané Mustafa Kemal.

Zübeyde Hanım (1857 – 14 Januari 1923) iku ibuné Mustafa Kemal Atatürk, pangadeg Républik Turki. Panjenengané iku putri siji-sijiné saka kulawarga Hacısofular sing kalebu loro sadulur lanangé. Zübeyde lair ing Langaza, désa ing Prefektur Thessaloniki, Krajan Ottoman nalika taun 1857 minangka putri sawijining wong tani Turki.[1].

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Isaac Frederick Marcosson, Turbulent years, Ayer Publishing, 1969, p. 144.

Réferènsi[besut | besut sumber]

The permission is given by Yusuf Kanlı, the editor in chief of Turkish Daily News.