Yérémia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nabi Yeremia (יִרְמְיָהוּ Yirməyāhū) sugeng ing abad kaping 7 SM nganti abad kaping 6 SM. Asamané dijupuk saka basa Ibrani: Yirmeyahu sing tegesé Yahwe ngluhuraké.