Yérémia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Nabi Yeremia (יִרְמְיָהוּ Yirməyāhū) sugeng ing abad kaping 7 SM nganti abad kaping 6 SM. Asamané dijupuk saka basa Ibrani: Yirmeyahu sing tegesé Yahwe ngluhuraké.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yérémia&oldid=1058156"