X-Men

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Superteambox Cithakan:Infobox comics organization X-Men ya iku filem drama aksi ingkang gadhah carita diwiwiti saka manungsa ingkang kadhah kaluwihan ing sajeroning awaké dhéwé. Babagan manungsa iku diarani Mutan. Ing carita, kapisan diarani X-Men ya iku saka ciptaané Profesor Xavier, uga ciptaané dadi diarani X-Men.[1] X-Men iku didamel kaping pisan nalika September 1963. Kapisan iku wujudé taksih wujud kartun, durung dadi filem.

Para anggota yaitu:

Gambar:Brotherhoodmute.jpg
Brotherhood of Mutants. Magneto, Scarlett Witch, Quicksilver, Toad. Karya David Finch.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Lee, Stan; Jack Kirby (August 2005). Asalé Komik Marvel 1. John Buscema, Don Heck, Bill Everett, Gene Colan. Marvel Comics. k. 448. ISBN 0-671-22166-3.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)


Pranala njaba[besut | besut sumber]