Wong bismam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong Bismam iku salah siji saka pérangan golongan ètnis Asmat sing dumunung ing sapérangan gedhé laladan Kecamatan Agats ing Kabupatèn Merauku Propinsi Irian Jaya. Tetengèré golongan iki ya iku dhialèké, sing jejuluk dhialèk Bismam.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Dr. Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. kk. 60–61. ISBN 978-979-461-929-2. Priksa gandra |isbn= (pitulung).