Menyang kontèn

Wong Borto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Wong Borto iku golongan ètnik sing dumunung ing wétané Kali Tor lan wewatesan karo laladané wong Kwestan. Cacah jiwané udakara wong 100.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. kc. 63. ISBN 978-979-461-929-2.