Wikipedia:Pangreksan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Para pengurus disuwun wis duwé pangertèan kang jero tumrap kawickasan Wikipedia lan nyinaoni sacara terus-terusan. Bab iki wigati amarga para pangurus diwènèhi aksès kang ora diduwèni déning para panganggo liyané ing Wikipedia.

Bab-bab ing ngisor iki minangka bahan-bahan kang dianjuraké supaya diwaca déning para pangurus, lan dadi prasyarat kawruh kang kudu diduwèni déning saben pangurus:

Dasar-dasar Wikipedia[sunting]

Bab iki arupa kawruh dhasar kang wajib diweruhi lan dimangertèni sadurungé diclonaké dadi pangurus:

Umum[sunting]

Kaamanan[sunting]

Kawicaksanan bab isi[sunting]

Hak cipta[sunting]

Pemblokiran[sunting]

Proteksi kaca[sunting]

Pambusakan[sunting]

Panyuwun[sunting]

Vandalisme[sunting]

Liya-liya[sunting]