Wikipedia:Pangreksan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Para pengurus disuwun wis duwé pangertèan kang jero tumrap kawickasan Wikipedia lan nyinaoni sacara terus-terusan. Bab iki wigati amarga para pangurus diwènèhi aksès kang ora diduwèni déning para panganggo liyané ing Wikipedia.

Bab-bab ing ngisor iki minangka bahan-bahan kang dianjuraké supaya diwaca déning para pangurus, lan dadi prasyarat kawruh kang kudu diduwèni déning saben pangurus:

Dasar-dasar Wikipedia[besut sumber]

Bab iki arupa kawruh dhasar kang wajib diweruhi lan dimangertèni sadurungé diclonaké dadi pangurus:

Umum[besut sumber]

Kaamanan[besut sumber]

Kawicaksanan bab isi[besut sumber]

Hak cipta[besut sumber]

Pemblokiran[besut sumber]

Proteksi kaca[besut sumber]

Pambusakan[besut sumber]

Panyuwun[besut sumber]

Vandalisme[besut sumber]

Liya-liya[besut sumber]