Wikipedia:Logo Wikipedia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sawetara gambar logo sing kapacak ing Wikipedia lan wis dadi jamak digunakaké ing ènsiklopèdia liyané. Ana telung perkara ing kagunan logo. Sepisan, umumé logo-logo kuwi dudu gambar sing mardika (free), lan mula kudu digathèaké kagunan isi sing ora mardika utawa bébas. Kapindho, logo iku umumé kadaptar resmi lan kagunakaké ing perkara-perkara sing tinamtu gumantung marang hak cipta. Katelu, ada perkara èditorial kang gegandhèngan karo cara ndeleng sing netral nalika milih logo sing trap klawan isining artikel.

Logo-logo Wikipedia basa Jawa[besut sumber]