Wikipedia:Kadutan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Proyek Wikipedia sifaté multibasa, yakuwi wiki jroning luwih saka sangang puluh basa kang wis aktif disusun lan watara satus liyané siap diluncuraké.

Welcome to the embassy of the Indonesian Wikipedia! If you have any announcements or questions regarding international issues of the Indonesian Wikipedia, you are invited to post them here or on the discussion page of this article.
Message to the embassy
Willkommen auf der Botschaft der indonesischsprachigen Wikipedia. Fragen und Vorschläge zu internationalen oder indonesischen Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Nachricht an die Botschaft
Bienvenue sur l'ambassade du Wikipédia dans la langue indonésienne! Si vous avez une annonce ou demande concernant les questions internationales ou le wikipédia indonésien, vous pouvez la formuler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs
Benvenuto all'ambasciata del Wikipedia Indonesiano! Se lei ha qualunque annunci o interroga delle questioni riguardante internazionali del Wikipedia Indonesiano, lei è invitato a affiggere loro qui o sulla pagina di discussione di quest'articolo.
Il messaggio all'ambasciata

Kadhutaan Wikimedia wis disusun ing meta minangka pusat sumber daya kanggo mbantu masalah-masalah lintas basa – kawicaksanan bab situs lan perangkat lunak kang nduwé pengaruh tumrap kita kabèh, lan pranala antarbasa. Mangga pirsani kaca kanggo katrangan luwih rinci bab cara mbukak kadhutaan jroning basa panjenengan, utawa kanggo ndaftarké dhiri panjenengan minangka dhuta.

Mailing list[besut sumber]

Mailing list Wikipedia-L kabuka kanggo kabèh Wikiwan saka kabèh basa lan bangsa. Basa utamané basa Inggris, ananging basa liya uga ditampa – panganggo liyané mbokmanawa bisa mbantu nerjemahaké yèn pancèn perlu (pesan dwibahasa dianjuraké banget!)

Dhuta[besut sumber]

Dhuta Wikipedia kudu tansah mantau Kadhutaanné, Wikipedia-L, lan Wikitech-L kanggo isu-isu kang magepokan karo masyarakat kang diwakili. Panjenengan uga kudu migatèkaké masyarakat multibasa sakabèhané kang sacara lokal ngangkat isu-isu lan rembug kang manawa duwèni pengaruh utawa nguntungaké pihak endi waé.

Daftar kabèh kadhutaan sarta dhutané bisa dipirsani ing m:Wikipedia Embassy.

Isu pungkasan[besut sumber]

Masalah-masalah internasional anyar dirembug ing m:Wikimedia Embassy.

Delengen uga[besut sumber]