Wikipedia:Gambar pethingan/2020 02

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Fuente en Baku, Azerbaiyán, 2016-09-26, DD 227-229 HDR.jpg
Sawijining pancuran ing Kutha Kuna Baku, kutha krajané Azerbaijan