Wikipedia:Gambar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gambar (en:image) yakuwi jenis berkas awujud foto utawa olah-olahan digital sing mujudaké gambar asli utawa gambaran obyek kasebut. Carane nempelaké gambar nang artikel kuwi nganggo kode iki [[Gambar:Contoh.jpg]] Kasil tampilane:

Contoh.jpg

Parameter liyane[besut sumber]

[[Gambar:Contoh.jpg|thumb|left|100px|Gambar cilik nang sebelah kiwa ambane 100px]]
Gambar cilik nang sebelah kiwa ambane 100px
[[Gambar:Contoh.jpg|left|150px|Gambar nang sebelah kiwa ambane 150px]]
Gambar nang sebelah kiwa ambane 150px


Galeri gambar[besut sumber]

Menawi artikel nggadhahi gambar-gambar sing kathah, saged ditampilaken kalih Galeri gambar. Contoné:



Gambar sing oleh dijupuk[besut sumber]


Delengen uga[besut sumber]

Syarat artikel wutuh[besut sumber]