Wikipedia:Disambiguasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Disambiguasi punika kaca sambungan utawi kaca portal ingkang ngubungaken pinten artikel ingkang gadhah nami ingkang sami, nanging isinipun bènten.

Cithakan kaca disambiguasi[besut sumber]

Kaca-kaca disambiguasi mbetahaken {{disambig}}, {{disambig nami}}, utawi {{disambig panggénan}} supados kaca punika dipunmangertosi mesin MediaWiki minangka kaca disambiguasi lan sanès artikel.

Tuladha: {{disambig}} badhé katingal kados ing ngandhap punika:


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.


Ing kaca punika, paringana cithakan punika ing ngandhaping kaca disambiguasi.