Pitulung:Dhisambiguasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Disambiguasi punika kaca sambungan utawi kaca portal ingkang ngubungaken pinten artikel ingkang gadhah nami ingkang sami, nanging isinipun bènten.

Cithakan kaca disambiguasi[besut | besut sumber]

Kaca-kaca disambiguasi mbetahaken {{disambig}}, {{disambig nami}}, utawi {{disambig panggénan}} supados kaca punika dipunmangertosi mesin MediaWiki minangka kaca disambiguasi lan sanès artikel.

Tuladha: {{disambig}} badhé katingal kados ing ngandhap punika:

Ing kaca punika, paringana cithakan punika ing ngandhaping kaca disambiguasi.