Wikipedia:Dhaptar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dhaptar iku sawijining gaya panulisan sing nduwèni peran cukup wigati ing Wikipedia. Ana telu jinis dhaptar sing bisa dipigunakaké: dhaptar jroning artikel, dhaptar mandhiri lan dhaptar otomatis migunakaké kaca istiméwa. Kaca iki menjelaskan tujuan dhaptar, paugeran pawèwèh jeneng lan isi dhaptar, sarta gaya dhaptar.

Pawèwèh jeneng lan isi dhaptar[besut sumber]

Gaya lan jinis dhaptar[besut sumber]

Cithakan[besut sumber]

Cithakan sing magepokan karo dhaptar:

Deleng uga[besut sumber]