Wikipedia:Dhaptar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Dhaptar iku sawijining gaya panulisan sing nduwèni peran cukup wigati ing Wikipedia. Ana telu jinis dhaptar sing bisa dipigunakaké: dhaptar jroning artikel, dhaptar mandhiri lan dhaptar otomatis migunakaké kaca istiméwa. Kaca iki menjelaskan tujuan dhaptar, paugeran pawèwèh jeneng lan isi dhaptar, sarta gaya dhaptar.

Pawèwèh jeneng lan isi dhaptar[besut sumber]

Gaya lan jinis dhaptar[besut sumber]

Cithakan[besut sumber]

Cithakan sing magepokan karo dhaptar:

Deleng uga[besut sumber]