Wikipedia:Birokrat

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing kapangurusan Wikipedia, birokrat iku panganggo Wikipedia sing nduwé kawenangan teknis kanggo

  • ngangkat status panganggo liya dadi pangurus utawa birokrat
  • ngangkat lan nyabut status panganggo bot
  • ngowahi jeneng akun panganggo