Wikipedia:Birokrat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing kapangurusan Wikipedia, birokrat iku panganggo Wikipedia sing nduwé kawenangan teknis kanggo

  • ngangkat status panganggo liya dadi pangurus utawa birokrat
  • ngangkat lan nyabut status panganggo bot
  • ngowahi jeneng akun panganggo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Birokrat&oldid=806493"