Wikimedia Klinik 2013

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikimedia Klinik 2013 ya iku kagiyatan paguyuban Wikimedia Indonésia kang duwé agendha mbahas lan maparake sajarah organisasi, komunitas Wikipedia basa Indonésia, proyek lan gegayutan minangka kerja bareng déning organisasi liya. Pamaparan kang diulas babagan proyèk kang wis dilakoni lan proyek kang lagi direncanakake déning sukarelawan, punggawa, pelatih lan upaya gegayutan kang bisa ndorong lan ngawe krentegé dadi anggota Wikimedia Indonésia. Wikimedia Klinik 2013 kang kapisanan diadakake lan diusulake déning salah sijiné anggota Wikimedia Indonésia ya iku panjenengané Ibu Nunung Martina. Wikimedia Klinik tumuju minangka nggambaraké babagan Wikimedia Indonésia, tumindak WMID ngenani program kerja, lan apa baé kang ditumindakake para anggota lan biyantu ngayuh visi lan misi WMID. Standar proyek-proyek kang digawe lan diagendakan duwé prinsip transparan,anggaran, laporan naratif lan kauangan.

Wektu lan papan panggonan[besut | besut sumber]

Wikimedia klinik
Jumat, 20 Dhésèmber 2013
pukul 12:00 WIB (kawiwitan) - 16:00 WIB (pungkasan)
Thamrin Residences, Unit 27AA, Tower Alamanda
Jl. Kebon Kacang Raya, Kebon Melati
Tanah Abang, Jakarta 10340
(Peta: http://wikimapia.org/3697285/Thamrin-Residences)

Anggota rawuh[besut | besut sumber]

Agendha[besut | besut sumber]

12:00 – 13:00 - Dhahar awan lan sekancanan uga tètepangan
13:00 – 13:15 - Pambuka lan atur sapala panjenengané Ketua Umum Wikimedia Indonésia
13:15 – 14:00 - Presentasi: Sajarah organisasi, komunitas Wikipedia basa Indonésia, proyèk, lan katarkaitan déning organisasi liya.
14:00 – 14:30 - Presentasi: Proyek-proyek WMID
14:30 – 15:00 - Standar proyèk: transparansi, anggaran, laporan naratif, lan keuangan.
15:00 – 16:00 - Tanya winasunglan (tanya-jawab)
16:00 - Pungkasan