Widarapayung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Widarapayung inggih punika salah satunggaling désa ingkang wontên ing Kêcamatan Binangun,Kabupatèn Cilacap.