Wawancara telung langkah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wawancara telung langkah (Inggris three steps interview) iku sawijining métode pawiyatan sing ditrapaké kanggo ngrangsang komunikasi lan kerja sama antar siswa. Métode iki bagéan saka ngèlmu sosial.

Para siswa iku dipérang dadi telung grup: A, B, lan C.

  • Ing langkah kapisan siswa A ngwawancarani siswa B, kamangka siswa C sing nyathet wangsulané wawancara.
  • Ing langkah kapisan siswa B ngwawancarani siswa C, kamangka siswa A sing nyathet wangsulané wawancara.
  • Ing langkah kapisan siswa C ngwawancarani siswa A, kamangka siswa B sing nyathet wangsulané wawancara.