Wacana gombal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wacana gombal iku wujud komunikasi kang mbutuhaké ketrampilan tutur. Wacana gombal sangsaya ramé dienggo déning bocah enom. Lumrahé kita bisa nemu wacana gombal ana ing TV. Salah sawijining program TV kang ngemot acara wacana gombal ya iku Opera van Java lan Raja Gombal. Wacana Gombal iku kalebu ing wacana humor. Isiné agawé seneng lan bisa nggawé pamiyarsané ngguyu.[1]

Cathetan Kaki[besut | besut sumber]

  1. Sony Christian Sudarsana (2013). "Permainan Basa Dalam Wacana Gombal" 7 (ed. 1st). Universitas Sanata Dharma.