WWE Over the Limit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Over the Limit Loo.png
The WWE Over the Limit logo circa 2012
Over The Limit
200px Poster menampilkan Edge
Lagu

Tema

"Crash" olèh Fit For Rivals [1]
Detail
Promosi WWE
Tanggal 23 Mèi, 2010
Tempat Joe Louis Arena
Kota Detroit, Michigan
Kehadiran 11,000[2]
Kronologi Bayar-Per-Tayang
Extreme Rules (2010) Over The Limit Fatal 4 Way

WWE Over the Limit inggih punika acara Bayar-per-tayang dipunkasilakèn déning World Wrestling Entertainment (WWE). Acara punika diwontènakèn ing surya 23 Mèi, 2010 ing Joe Louis Arena, ing kutha Detroit, Michigan.[3] ing acara punika wonten wolung pertandingan dipunwonténakèn. Sawètawis 197,000 tiyang tumbas acara puniks, Pembelian punika nurunakèn saking Judgment Day (2009) kaliyan 228,000 pembelian.

Pewadining Prekawis[besut | besut sumber]

Over the Limit nampilakèn pertandingan profesional gulat nglibatakèn watès wèkdal. Over the Limit ugi nglibataken pegulat ingkang bènten saking permusuhan ingkang Skenarioipun, alur, dan alur carita yang akan dimainkan di World Wrestling Entertainment (WWE) program televisi. Pegulat badhé meranakaen dados pegulat ingkang ala utawi pegulat ingkang saé dados punika ndhèrèk seri acara ingkang yasa ketegangan, lan berujung ing pertandingan gulat utawi seri pertandingan.[4]

John Cena Vs Batista[besut | besut sumber]

Ing WWE Draft 2010 surya 26 April ing episode RAW, John Cena ndamelPertandingan Triple Threat kanggé nemtoaken sapa ingkang badhé dipunlawan piyambakipun ing acara Over the Limit kanggé gelar WWE Championshipipun. Ing pertandingan punika, Batista simpang. Minggu ngajengipun John Cena lan Batista dipunatur kanggé berkompetisi ing Pertandingan Beat the Clock, pemenang milih stipulasi pertandingan punika ing Over The Limit. John Cena menang amagi piyambakipun nagalahaken Wade Barrett langkung rikat manawi Batista ngalahaken Daniel Bryan, Minggu ngajengipun John Cena milih Pertandingan I Quit.

Pertandingan lan Kasilipun[besut | besut sumber]

# Pertandingan[5] Stipulasi Waktu
Dark Montel Vontavious Porter ngalahaken Chavo Guerrero Pertandingan Single[6] 06:04
1 Kofi Kingston ngalahaken Drew McIntyre (c) Pertandingan Single untuk WWE Intercontinental Championship[7] 09:56
2 R-Truth ngalahaken Ted DiBiase (dengan Virgil) Pertandingan Single[8] 08:52
3 Rey Mysterio ngalahaken ngalahaken CM Punk Pertandingan janji S.E.S. vs. Rambut[9] 13:48
4 The Hart Dynasty (David Hart Smith lan Tyson Kidd) (c) mengalahkan Chris Jericho dan The Miz Pertandingan Tag Tim untuk Unified WWE Tag Team Championship[10] 12:34
5 Randy Orton berkelahi kaliyan Edge pungkasan kaliyan Dobel Menghitung Pertandingan Single[11] 12:48
6 Big Show ngalahaken Jack Swagger (c) nglampahi Diskualifikasi Pertandingan Single World Heavyweight Championship[12] 05:36
7 Eve (c) ngalahaken Maryse Pertandingan Single kanggé WWE Divas Championship[13] 05:04
8 John Cena (c) ngalahaken Batista Pertandingan "I Quit" untuk WWE Championship[14] 22:09
(c) - maksudnya pegulat yang mempunyai gelar

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "The Official Theme Song For WWE Over the Limit: "Crash" by Fit For Rivals". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-04-30. 
  2. ^ Gerweck, Steve (2010-05-26). "Attendance for WWE's Over the Limit PPV". WrestleView. Dijupuk 2010-05-26. 
  3. ^ "Over the Limit". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-03-17. 
  4. ^ "Live & Televised Entertainment of World Wrestling Entertainment". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-03-17. 
  5. ^ "Updated Lineup For The Over The Limit PPV". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-04. 
  6. ^ "WWE Over the Limit Dark Match, New Intercontinential Champion and More". Middleton, Mark. Dijupuk 2010-23-10.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  7. ^ "Kingston takes McIntyre to the limit". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-10. 
  8. ^ "Money can't buy the truth". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-17. 
  9. ^ "Preview:Rey Mysterio vs. CM Punk (S.E.S. Pledge vs. Hair Match)". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-07. 
  10. ^ "Preview:The Hart Dynasty vs. The Miz & Chris Jericho (Unified Tag Team Championship Match)". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-10. 
  11. ^ "Preview:Randy Orton vs. Edge". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-06. 
  12. ^ "Preview:Big Show vs. Jack Swagger (World Heavyweight Championship Match)". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-07. 
  13. ^ "Preview:Divas Champion Eve vs. Maryse )". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-17. 
  14. ^ "Preview:John Cena vs. Batista ("I Quit" Match WWE Championship)". World Wrestling Entertainment. Dijupuk 2010-05-04. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]