Vratyastoma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Vratyastoma iku upacara keagamaan ing agama Hindu ya iku upacara pemberkatan nganut agama Hindu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vratyastoma&oldid=1033208"