Vratyastoma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Vratyastoma iku upacara keagamaan ing agama Hindhu ya iku upacara pemberkatan nganut agama Hindhu.