Urutané sedulur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Urutane Sedulur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sebutan urutan sadulur ing Jawa:

  1. Pembarep: Nomer siji
  2. Panggulu: Nomer loro
  3. Pandhadha: Nomer telu lan (seteruse)
  4. Sumendhi: Kakang wuragil
  5. Wuragil: Anak kèri dhéwé (ragil)