Uritan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bubur karo uritan

Uritan yaiku salah sawijining panganan saka endhog sing durung metu saka awaké unggas. Panganan iki uga sinebut endhog enom. Endhog iki diwetokaké saka perangan awak nalika mbelih pithik, bèbèk utawa menthog wadon sing lagi ngendhog. Uritan bisa diulah dadi saté, isèn-isèn soto, sop, lan liya-liyané.