Upacara Tumbuk Ageng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Upacara Tumbuk Ageng ya iku upacara adat Jawa kang ditindakake nalika sawijining wong wis umur 8 windu utawa 64 taun. Upacara iki kaperang dadi telu yaiku angon putu, congkogan, lan andrawinan.