Menyang kontèn

Université Pierre-et-Marie-Curie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Université Pierre-et-Marie-Curie minangka universitas Prancis sing digawe tanggal 1 Januari 1971. Iki ilang tanggal 1 Januari 2018 kanggo Sorbonne Université sawise diterbitake ing Jurnal Resmi dekrit nggawe universitas anyar tanggal 21 April 2017.[1]

Guru misuwur[besut | besut sumber]

  • Alfred Kastler, inggih punika fisikawan asal Prancis saking katurunan Jerman

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]