Udan daging Kentucky

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Udan daging Kentucky minangka kedadeyan sing ana ing antarane jam sewelas nganti jam rolas sajrone sawetara menit tanggal 3 Maret 1876, ing endi umume potongan daging abang ukurane 2 nganti 2 inci (5 cm × 5 cm); kanthi paling ora ana siji yaiku 4 nganti 4 inci (10 cm × 10 cm) tiba saka langit ing area 100-by-50-yard (91 nganti 46 meter) cedhak pamukiman Rankin ing Bath County, Kentucky.[1] Ana sawetara panjelasan babagan kepiye kedadeyan iki lan apa "daging", sing paling misuwur yaiku teori wulung, ing endi klompok wulung kasebut regurgitasi panganan; lan potongan kasebut ambruk ing bumi kanthi dhuwur sing cukup akeh. Jinis daging sing tiba durung dingerteni, sanajan ana macem-macem laporan sing diarani daging sapi, wedhus, rusa, beruang, jaran, utawa uga daging manungsa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Fort, Charles (1919). The Book of the Damned. New York: Boni and Liveright. pp. 45–46. OCLC 2062036.