Truth or Dare

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Truth or Dare
Gambar:TruthorDarePoster.jpg
Poster film
Disutradarani Jeff Wadlow
Diprodhuseri Jason Blum
Diskénariyoni
  • Michael Reisz
  • Jillian Jacobs
  • Chris Roach
  • Jeff Wadlow
Carita déning Michael Reisz
Dibintangi
Dimusiki Matthew Margeson
Sinématografi Jacques Jouffret
Dibesut déning Sean Albertson
Perusahaan
prodhuksi
Blumhouse Productions
Dibabar déning Universal Pictures
Tanggal metu
Cithakan:Filmdate
Suwéné
100 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris

Truth or Dare nggih punika filem horor supernatural saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Jeff Wadlow adhedhasar saking skénario anggitanipun Wadlow, Michael Reisz, Jillian Jacobs lan Chris Roach. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto lan Landon Liboiron ingkang pikantuk inspirasi saking juru paraga kanthi asma ingkang sami. Jason Blum kadhapuk dados juru damel film punika wonten wewengkonipun studio Blumhouse Productions. Sawetawis Universal Pictures kapatah dados juru dum film kasebut.[2] Truth or Dar dipunbabar kagem sagung pamirsa ing surya 13 April 2018.[3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]