Trans Jogja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Trans jogja)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Trans Jogja inggih punika salah satunggaling bis ingkang kawentar ing Ngayogyakarta. Gadhah warni ijem lan jenar, bis Trans Jogja punika kengge nyekapi kabetahanipun masarakat khususipun masarakat Ngayogyakarta.

Cathetan suku[besut | besut sumber]