Trans Jogja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Trans Jogja inggih punika salah satunggaling bis ingkang kawentar ing Ngayogyakarta. Gadhah warni ijem lan jenar, bis Trans Jogja punika kengge nyekapi kabetahanipun masarakat khususipun masarakat Ngayogyakarta.

Cathetan suku[besut | besut sumber]