Tradhisi Syawalan Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

'Tradhisi Syawalan ya iku tradhisi turun tumurun kang dianakake ing Kalurahan Krapyak Kidul lan Krapyak Lor, Kutha/Kabupatèn Pekalongan. Tradhisi Syawalan sangsaya rame kanthi anané 2 lopis ukuran raseksa [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Antaranews.com diundhuh tanggal 26 Juli 2015