Tradhisi Bakda Kupat Sapi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tradhisi Bakda Kupat Sapi ya iku tradhisi warga Dukuh Mlambong, Désa Sruni, Kacamatan Musuk, Kabupatèn Boyolali kanthi makani kupat marang sapi ingon-ingonane lan ngarak ngiteri kampung. Acara iki rutin dianakake seminggu sawisé riyaya idul fitri. Ancase acara iki ya iku minangka wujud syukur marang wujud syukur marang Gusti Kang Maha Tunggal amarga lumantar kéwan-kéwan mau bisa éntuk rejeki, saéngga bisa nyukupi kebutuhan kulawarga.