Tomboi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tomboi utawa tomboy (Inggris:Tomboy) ya iku salah sijine dandana wong wadon kang nduwèni sifat utawa lelakon kaya wong lanang.

Dhaptar pustaka =[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tomboi&oldid=985392"