Tomboi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Tomboi utawa tomboy (Inggris:Tomboy) ya iku salah sijine dandana wong wadon kang nduwèni sifat utawa lelakon kaya wong lanang.

Dhaptar pustaka =[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tomboi&oldid=985392"