Tomboi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tomboi utawa tomboy (Inggris:Tomboy) ya iku salah sijine dandana wong wadon kang nduwèni sifat utawa lelakon kaya wong lanang.

Dhaptar pustaka =[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]