Tomboi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tomboi utawa tomboy (Inggris:Tomboy) ya iku salah sijiné dandana wong wadon kang duwé sipat utawa lelakon kaya wong lanang.

Pratélan pustaka[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Psikologi-stub